9 Σεπ 2013

...γιατί αξίζει πολλά "ευχαριστώ"!!!

Πριν μερικές μέρες ο γιος μου χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο παίδων Αγίας Σοφίας από λίπωμα στη σπονδυλική στήλη. Η επέμβαση έγινε από νευροχειρουργό, τον Dr ΣΦΑΚΙΑΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟ και ήταν επιτυχής. Πρόκειται για ένα άριστο νευροχειρουργό και εξαιρετικό άνθρωπο τον οποίο γνωρίσαμε σε μία σύντομη επίσκεψη τον Σεπτέμβριο αλλά κυρίως τώρα που χειρουργήθηκε ο γιος μου. Είναι πραγματικά απίστευτο πως ένας γιατρός με την επιστημονική κατάρτιση του κου ΣΦΑΚΙΑΝΟΥ – που θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους παιδονευροχειρουργούς στην Ελλάδα - να είναι τόσο απλός και προσιτός, ήρεμος και πάντα ακούραστος να σου απαντήσει σε κάθε απορία, από την πιο γελοία, μέχρι να φύγει όλο το άγχος και η αγωνία. Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κο ΣΦΑΚΙΑΝΟ και σε όλους τους γιατρούς της κλινικής……….
Φυσικά δεν γίνεται να μην αναφερθώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της νευροχειρουργικής κλινικής του παίδων Αγία Σοφία και να πω πως είναι παράδειγμα προς μίμηση για πάρα πολλά δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Έχω εμπειρία από επαρχιακά, πανεπιστημιακά νοσοκομεία που η αντιμετώπιση από το προσωπικό ήταν τραγική. Μπράβο σε όλους για τον επαγγελματισμό τους αλλά κυρίως για την ανθρωπιά τους από την υπεύθυνη καθαριότητας μέχρι την υπεύθυνη κουζίνας και τους νοσηλευτές και την προϊσταμένη που έκαναν την παραμονή μας πιο εύκολη.
Τελικά σε μια Ελλάδα που καταρρέει και που οι εκλεγμένοι μας άρχοντες φρόντισαν να μην αφήσουν τίποτε όρθιο βλέπεις ότι κάπου υπάρχει και φιλότιμο……….
Με εκτίμηση, Μια μαμά που είχε την ανάγκη να πει ένα ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: